free html5 templates

Biografie Gijs

Gijs is onwijs, dat zul je vaker horen. Niet omdat ie niet wijs is, maar vooral vanwege zijn energie, vuur en daadkracht. Al sinds zijn vroege jeugd brengt Gijs vuur aan de man, met zijn karaktervolle stem, met een lekker rauw randje, zijn ongewone snaarrakende gitaarspel en positieve en toch dieper liggende liedjes met een boodschap.

Zijn project “52 songs challenge 2016” waarin hij zijn diversiteit en live-geluid laat zien en horen, heeft hem doen beseffen dat dit het moment is om onwijs hard aan de slag te gaan aan zijn eerste solo studio-album.

Verwacht te lachen, dansen en mee te zingen, terwijl je af en toe voor je uit mijmert. Verwacht een show die je even doet vergeten dat je zorgen had. Verwacht Onwijs Gijs met een hartoverlopende bruisende show die je nog dagen met je meedraagt.

Dat ik om je ween

Vorig jaar kwamen er in Nederland 623 mensen om in het verkeer. Op de derde zondag in november staan we wereldwijd stil bij de vele mensen die door een verkeersongeval gezinnen achterlieten. Voor de landelijk herdenking in Middelburg op 18-11-2018 georganiseerd door de Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers, schreef ik vorig jaar dit lied. Ik hoop dat het steun mag bieden aan iedereen die ooit met een verkeersincident te maken heeft gehad. Voor hulp of vragen kunt u altijd terecht bij de landelijke organisatie verkeersslachtoffers.

DEEL DEZE PAGINA:

 

CONTACT
Voor boekingen of overige vragen kun je bellen of appen op
06-14895467 of mailen naar info@onwijsgijs.nl
Of boek me via Gigstarter

Boek Onwijs Gijs 

© Copyright 2018 Website: Michel de Wit, Foto's: Rein Langeveld (foto 1) Emil Golshani (z-w foto)